ICT Instant Change Therapy

..ger dig Frihet!

Läs mer

Är du medberoende till narcissist?

Är du Medberoende till Narcissist?

Hur påverkas du av narcissisten?

Ångest, tvivel & trötthet..

hur vill du leva?

Att vara utsatt för narcissistiska övergrepp är förödande. Om du är en person som omedvetet dras som en magnet till människor som gör dig illa, är det dags nu att ta tillbaka din styrka för att kunna läka och känna dig fri. Vi hjälper dig ur din ångest och lär dig hantera dina tuffaste relationer.

Det kan handla om relation till partner, förälder, barn, syskon,  arbetskamrat, chef, släkting, bekant eller nära vän som påverkar dig negativt. Troligtvis känner du någon med narcissistiska drag.

Din relation till en narcissist kan vara mycket farlig för dig oavsett vem det är!
Du kan vara utsatt för manipulation, utnyttjande, olika typer av våld. Situationer för svåra förstå där du tassar på tå för att hålla situationer lugna eller känner dig förvirrad och utmattad. Du tappar dig själv och din självkänsla, kontroll över ditt liv och blir isolerad från dina vänner. Finns risk att du blir av med både arbete och bostad och sen står chockad och undrar vad det var som hände. Många gånger sätter sig problemen i kroppen, så symtom så som ångest, depression, stress, minnesproblem eller rena fysiska åkommor och fysisk smärta.

Ta hjälp av någon som inte bara har erfarenhet utan även är på djupet påläst om problematiken.

Som förstår vad du pratar om och kan ge dig rätt hjälp!

Inspirerar dig till Frihet!

När barn hamnar i kläm

Det är svårt att förstå vad som händer..

När barn är inblandade i förhållanden med denna problematik kan det bli förödande. Förhållanden och separationer där barn är extremt utsatta för omständigheter de inte kommer undan.

Miljön hemma är inte trygg. De lever ofta i en osund familjesituation där de försöker anpassa sig så gott det går för att överleva.  När skola och socialtjänst blir inblandad är det inte alltid att det blir bättre. Många gånger byggs problematiken på pga att personalen på socialtjänsten/skolan inte är pålästa i ämnet narcissister och hur de påverkar omgivningen. Oftast är det personen med narcissistiska drag som blir betrodd, pga hens förmåga att charma, vara vältalig eller har bra yrkestitel. 

Barn i tonåret hamnar lätt i situationer mellan samhällets regler om att tex gå i skolan och/eller söker sig sin egen “trygghetsväg” eller “flykt”.
Här kan föräldern som på riktigt bryr sig, endast kan se på hur ens barn hamnar utanför lagar och regler, som tex skolplikt, missbruk, felaktigt umgånge eller vart barnet ska bo. Ibland med socialens skydd.

Därför är det viktigt! Det handlar kanske inte bara om dig.
1. Ta reda på vad din problematik handlar om
2. Få det bekräftat av dem som är specialister i området
3. Ta redan på vem som hjälper dig ur situationen. Har personen kunskapen, erfarenhet och är påläst? 

Den som är utsatt är ofta den som inte blir betrodd.

När barn hamnar i kläm..

boy, fingers, watch-6599122.jpg

Jag finns alltid här för dig oavsett..

tulip, flower, plant-7241608.jpg

När livet rämnade fanns Andrine där och hjälpte mig med gradvis omprogramering av gamla strukturer och se saker i annat ljus.

Aase 48

Är du..

Medberoende till Narcissist

Du kan tex vara utsatt när:

Du börjar tvivla på din egen sanning. Tassar på tå och blir deprimerad.

Din relation till en narcissist kan vara mycket farlig för dig oavsett vem det är som utsätter dig! 
Du kan vara utsatt för manipulation, utnyttjande, olika typer av våld, situationer du inte förstår. Det du märker är att du tex tappar självkänsla, tvivlar på dig själv och vad som händer i situationer. Du kan bli utfryst mista både bostad, familj och vänner och bli av med jobbet.

När gästerna har gått kan verkligheten snabbt förändras. Det finns dem som förstår! Du är inte ensam. Ta hjälp och stöd av någon vet vad du går igenom och kan hjälpa dig tillbaka till glädjen!

När gästerna har gått_skarp_sv

Viktigt

Du är utsatt men har också ett ansvar att ta hand om dig. Du har också en problematik…

..Medberoende

Specialistområde:

Medberoende till Narcissist Terapeut

Tänk dig om det fanns någon som förstod.. Det finns det!

Som medberoende till Narcissist Terapeut har jag hjälpt många klienter att läka på djupet och få bestående förändringar i sina liv. Men även hjälpt genom krissamtal i situationer där de kan befinna sig i stökiga separationer, bråk, och i relationer med psykiskt våld.

Men de fantastiska utbildningar
* ICT – Terapeut och
* Medberoende till Narcissist – Terapeut,
har jag fått en ovärderlig kunskap att kunna hjälpa mig själv och andra människor i deras svåra stunder.
* Har själv gjort en resa som medberoende och förstår hur din problematik kan se ut.

Instant Change Therapy har lärt mig att hantera livet på ett helt annat sätt och lever idag med inre glädje, stolthet och kärlek till den person jag är.
Hela min värld har förändrats och skiftat till något fantastiskt.
Brinner för att hjälpa dig som befinner dig i liknande situationer.

20210216_091526

Känner en enorm stor tacksamhet till att jag idag har möjligheten att hjälpa andra med deras problematik.

Inspirerar dig till Frihet!

butterfly, insect, garden-144053.jpg

Jag har haft flera terapisamtal med Andrine. Fokus för mig har legat på min uppväxt och att hantera föräldrar som visar på narcissistiska drag, och hur det påverkar mig nu i livet i vuxen ålder.

Jenny 43

Känner du igen dig?

utsatt

Referenser

Behöver du hjälp ur en destruktiv relation?
Låt dig ledas från ensamhet till självkärlek

Lyssna på video om..

Den dolda narcissisten

Är du medberoende till Narcissister?

60 frågor som ger dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att bli utsatt för narcissistiska övergrepp.

 

Session - Medberoende till Narcissist

Få hjälp med att:

portrait, woman, profile-657116.jpg

Det är ditt ansvar att ta hand om dig

Viktigt att tänka på:

När du går i parterapi med en narcissist så kan det få förödande konsekvenser om terapeuten inte är påläst i ämnet om narcissister. Hen kommer då att be dig berätta om vad som är känsligast för dig och dina största rädslor. Detta ger narcissisten ännu mer utrymme att manipulera och styra dig. När det sen krisar kommer hen att använda detta emot dig.

Skola och vissa enheter på Socialstyrelsen är inte alltid pålästa i ämnet kring narcissism. Viktigt att du vet vem du frågar om råd! Detta kan öka på de trauman som redan uppstått i familjen.

butterfly, insect, garden-144053.jpg

Andrine leder mig genom mina minnen och fångar dem som behöver bearbetas och läkas.

Camilla 38

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse till den bästa på denna webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du våra villkor och integritetspolicy.