ICT Instant Change Therapy

..ger dig Frihet!

ICT-Terapi hjälper dig bli fri!

ICT - Instant Change Therapy

ICT-Terapi är en terapiform som kan ge dig bestående förändringar på djupet och som ICT-Terapeut kan jag hjälpa dig att återkoppla till ditt sanna jag. Hitta din frihet och din inre livsglädje. Då vi styrs till 95% av vårt undermedvetna, hjälper vi dig att lösa omedvetna sanningar som ligger i ditt undermedvetna och styr dig sen din barndom. Dessa styr ofta ditt liv på ett sätt som inte gör dig fri och tillfreds till fullo i ditt liv. Det kan vara blockeringar som begränsar dig i ditt vuxna liv utan att du vet om det. 

ballerina, ballet dancer, dancer-3055155.jpg

Inspirerar dig till Frihet!

Välj förändring!

Likt en svan blir du ännu vackrare i ditt sanna jag!

Ditt sanna jag finns redan inom dig och svaren om vem du är. Ändå letar vi oftast utanför oss själva att andra ska rädda oss. När du blir fri från trauman, undermedvetna  sanningar och blockeringar som är inprogrammerat i dig, når du känslan av frihet! Du kan få bestående förändringar av din ICT-Terapi.

swan, water, bird-2077219.jpg
woman, horse, beauty-3481756.jpg

Välj glädje!

Vad är inre glädje?

Glädje kan vara olika för olika människor. För mig betyder det att jag kan se det fina runt mig och njuta av nuet av både stort och smått. En fågel som kvittrar, en människa som ler, ett barn som leker. Stunden med dina nära och kära kan vara fantastisk. Det kan också vara en fridfull stund i min ensamhet, där det finns tid för reflektion. När jag promenerar kan jag idag börjar le, helt okontrollerat, fullkomligt spritter i kroppen av glädje. Det är magiskt! ICT-Terapi kan ge dig stora och snabba förändringar i ditt liv.

Välj frihet!

Kärlek, vad är det?

Kärlek till dig själv är väldigt viktigt. När du börjar ta hand om dig själv. Lyssna på dig själv.  Ta reda på vad som är viktigt för dig. Vad tycker du om att göra? Vad har du för intressen? Vad ger dig mervärde i ditt liv? Vart kommer ditt lyckorus ifrån? Du behöver förstå och acceptera dig själv!
Starten på ett helt nytt liv för dig kan vara ICT-Terapi.

20210228_134730 - kopia

Välj Dig!

I ICT-Terapi hjälper dig bli av med:

tulip, flower, plant-7241608.jpg

Hon stöttade med lugn, kunskap och erfarenhet. Efter varje tillfälle kände jag mig mer lättad och balanserad. Med hjälp av Andrine upptäckte jag min egen styrka.

Aase 48

Inspirerar dig till Frihet!

hazel, kittens, male flowers-6975934.jpg

Vad kan ICT hjälpa dig med?

butterfly, insect, garden-144053.jpg

Hennes lugn och fantastiska kunskap hjälper mig att nå dit jag tidigare aldrig vågat känna.

Camilla 38

Frihet

Utan ditt Medberoende

Från Stress till Frihet

20191228_124431

Från osäkerhet till Inre kraft

groda

ICT – sessionerna kommer att:
* ge dig förståelse för problematiken
* ge dig bestående förändringar på djupet
* lära dig sätta gränser
* hjälpa dig hitta tillbaka till ditt sanna jag

Från till Oro till Glädje

20191228_124537

* ta bort blockeringar
* hantera svåra situationer
* att förstå ditt värde

Session - Instant Change Therapy

Få hjälp med att:

woman, portrait, face-1721069.jpg

Välj att gå vidare

Viktigt att tänka på:

Instant Change Therapy är en fantastisk terapiform som verkligen kan ge magiska resultat. Men det är såklart när du är redo att göra jobbet. Det finns ingen terapeut som kan lösa dina problem åt dig. Dina ansträngningar kommer att ge dig resultat.

ICT kan få dig att öppna upp sinnet och nå din inre frihet. Men det kan vara svårt att nå så djupt inom dig om du är påverkad av alkohol, droger eller går på tung medicinering.

Inspirerar dig till Frihet!

Referenser

Inspirerar dig till Frihet!

butterfly, insect, garden-144053.jpg

Jag har känt mig helt trygg under samtalen med Andrine och verkligen vågat öppna mig och pratat om jobbiga saker som jag i vissa fall aldrig vågat prata med någon om.

Jenny 43

Behöver du hjälp ur en destruktiv relation?

Låt dig ledas från ensamhet till självkärlek
Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse till den bästa på denna webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du våra villkor och integritetspolicy.